Foredrag om Kropssprog og Kommunikation

Med dette foredrag giver jeg publikum en dybere forståelse for øjenkontakt og kropssprog som kommunikationsform. Simpelthen ved at jeg bruger det, viser det, prøver det, lykkes med det og mislykkes med det. Jeg snakker om det, hvisker, råber, mimer, gestikulerer... ja endda fuldstændig tavshed bliver brugt til at formidle essensen af kropssprog.

I forelæsningen har jeg valgt at lægge mig tæt op ad Dario Fo's fortællerstil. Den er hurtig, kropslig og dynamisk. Desuden er den livsbekræftende og kan, når den er bedst, være enormt komisk.

Så spids ørerne og kom op på tæerne. Vend ikke ryggen til denne odysseé i kommunikation. En rundtur med verbal - nonverbal , bevidst - ubevidst , nedarvet arketypisk - indlært kulturelt betinget kommunikation. Luk øjnene op og få nye værktøjer til præsentationsteknik, teambuilding, ledelse og konfliktløsning.

Humor og kropssprog

Hvorfor blande humor og kropssprog sammen i et foredrag? Fordi humor frembringer latter. Latter er et kropsligt udtryk(kropssprog) som viser glæde og morskab. Glæden får vores krop til at udsende positive signaler. Vores kropsspog forandres ikke bare på kort sigt, men også på længere sigt.

Varighed: 30-90 minutter, efter ønske.
Et foredrag kan bestilles separat, som inspirations-indsprøjtning.
Et foredrag kan også bestilles sammen med et personaleudvikling/teambuildings-forløb.


Kropssprog:

Min mail:

mikael@veryfunny.dk

Mail besvares indenfor 24 timer.

Foredragsholder:
Mikael Hermansson
Hjortshøj Møllevej 186
8530 Hjortshøj
Tlf: 30112456
Tlf: 86228780Om foredrag:

"En del har ikke noget at sige - og så siger de det."