Vil I gerne invitere børn og andre til en uforglemmelig oplevelse med varme, fnis og latter?
Til en klovne-forestilling med stort kropssprog og barnlig kreativitet?


Fnis- og latterkommunikation.

Kontakten mellem klovn og børn er direkte. Børnene råber, peger og griner. Klovnen lytter, svarer og falder på halen. Lydniveauet kører helt op og ned igen. Klovnens ageren udstråler varme. Børnene svarer med fnis og latter. Publikum og klovns opmærksomhed på hinanden er total. Alt andet er glemt. Vi er her og nu i et rum fyldt af glæde.

Karl Oskar Klovn kan ikke snakke i en mikrofon, uden at han næsten kommer til at sluge den. Han kan ikke vinke, uden at tommelfingeren sætter sig fast i øjet. Og så har Karl Oskar Klovn en exceptionel evne til at tabe bukserne uden selv at opdage det.

Trods dette har Karl Oskar Klovn et ualmindeligt godt humør. Måske er det det, som gør at han helt tilfældigt kommer til at udføre de mest mærkværdige bedrifter. Uden selv at have planlagt eller forstået noget som helst.Forestillingens varighed: 30-40 min. efter ønske.
Publikum: Børn fra 3-10 år eller familier.
Tak fordi du kiggede forbi!
Du kan nu roligt gå videre herfra til den

Karl Oskar Klovn er mimekunstner og kropssprogsekvilibrist. Han har spillet mange succesforestillinger for døve børn. Han har også samarbejdet med
Odense Symfoniorkester,
Aalborg Symfoniorkester,
Randers Byorkester,
Malmö Symfoniorkester,
Helsingborgs Symfoniorkester og
Norrköpings Symfoniorkester
og spillet mimede klovne-forestillinger til deres musik. Men almindeligvis bruger Karl Oskar Klovn stemme og lyd og har spillet hundredvis af succesfulde klovne-forestillinger i Norden.


clown@veryfunny.dk
Mikael Hermansson
Hjortshøj Møllevej 186
8530 Hjortshøj
Tlf: 30112456
Tlf: 86228780


Trylleri!